Annak érdekében, hogy javítsuk a webshopunk felhasználói élményét, sütiket helyeztünk el benne. Köszönjük, hogy elfogadod ezeket.

ebike alkatrész

2024. 05. 27. 17:53:42
Jó-e a defektvédő folyadék elektromos kerékpár defekt ellen?
Ha szeretnél tenni valamit az elektromos kerékpár defekt elleni védelméért, akkor ez a cikk neked szól. Adunk pár hasznos tippet is, de először jó alaposan körbejárjuk a híres defektvédő folyadékot, ami nem véletlenül megosztó téma a bringások között. Hoztunk szerviz és gyártói véleményeket, no meg egy csomó infót, hogy tisztán lásd a lehetőségeket és következményeket.
2023. 09. 19. 16:29:36
Elektromos kerékpár téli tárolása – Így lesz profi!
Az elektromos kerékpár téli tárolása, amennyiben szakszerűen történik, jelentősen meghosszabbítja a bringa élettartamát, és egyben feltétele az elektromos kerékpár garancia érvényesítésének is! Ezzel ellentétben, a rosszul tárolt ebike hamar költséges cserékre és javításokra szorul, és bukhatja a garanciát is. A klasszikus bicikliknél is fontos a megfelelő téliesítés, és az ebike-oknál, főleg az akku miatt, ez még nagyobb jelentőséggel bír. Mi most összeszedtük az elektromos kerékpár megfelelő téli tárolásához szükséges infókat, tehát, ha szeretnéd még sokáig felhőtlenül élvezni a villanybicajt, olvass tovább!
2023. 04. 10. 19:04:00
Egy ebike kopó alkatrész listája
Sokszor kérdés, hogy mi az, ami klasszikus bicikli és ebike kopó alkatrész. Ha valami probléma adódott a kétkerekűddel és nem tudod, hogy reklamálhatsz-e, vagy csak információt gyűjtesz, akkor most sokat megtudhatsz bejegyzésünkből.