Annak érdekében, hogy javítsuk a webshopunk felhasználói élményét, sütiket helyeztünk el benne. Köszönjük, hogy elfogadod ezeket.

Fizetés, szállítás

 

 

Fizetési módok

A Webshopban bankkártyás fizetéssel, illetve banki átutalással tudod kifizetni a terméke(ke)t. Bármilyen fizetési módot választasz, nem számítunk fel külön kezelési díjat.

Bankkártyás fizetés

A bankkártyás fizetéseket a Bixie webshopban a Teya Iceland hf. szolgáltatja. A Teya egy Izlandon bejegyzett pénzügyi vállalkozás, az egyik legnagyobb globális fizetési szolgáltató, a Borgun leányvállalata, akiknek a fizetési megoldásaival te is számtalan hazai és nemzetközi webshopban találkozhattál. 

Banki átutalás

A Bixie számlavezető bankja a Raiffeisen Bank Zrt. A magyar forint alapú pénzforgalmi bankszámla száma, amelyre a termék árát banki átutalásással kiegyenlítheted: 12011265-01896656-00100000

Készpénz

Van lehetőséged készpénzes fizetésre is, amennyiben az ebike-od mellé kiválasztod a Kerékpár összeszerelése és személyes átvétele opciót is. Ebben az esetben átvételi pontjaink valamelyikén, a bringa átadásakor készpénzben is kifizetheted a vételárat.

Díjmentes részletfizetés

A kerékpár árát díjmentes részletfizetési konstrukcióban is kiegyenlítheted. Ebben az esetben közvetlenül a vásárlást követően egy gyors - a teljes folyamat mindössze 7 percet vesz igénybe -, automatikus és 100%-ban online bírálati folyamatot követően 40% önerő befizetésével részletre is megvásárolhatod az új ebike-odat. Az önerő befizetése után azonnal megkezdjük a rendelés feldolgozását, hogy a kerékpár 5 munkanapon belül nálad lehessen. Az önerő után fennmaradó összeget 3 hónap alatt 20-20-20%-os részletekben kell kifizetned, amit automatikusan levonunk a bankkártyádról.

A bírálathoz nincs szükséged semmilyen papíralapú dokumentumra vagy igazolásra, csupán egy netbanki hozzáférésre, egy személyes azonosítást lehetővé tévő dokumentumra (személyigazolvány, jogosítvány), a lakcímkártyádra, valamint egy bankkártyára. Mivel minden automatikusan zajlik, a bírálatot bármikor elvégezheted, akár az éjszaka közepén is.

 

 

Szállítás futárszolgálattal

A webshopban megrendelt termékeket futárszolgálattal (jellemzően DPD vagy UPS) szállítjuk házhoz. A futárszolgálatnak való átadást követően elküldjük a csomagazonosítót, amin keresztül nyomon követheted, hogy merre jár a bringád. A raktáron lévő termékeink esetében minden esetben azon dolgozunk, hogy a termék vételárának sikeres kifizetését követően 5 munkanapon belül nálad legyen a termék.

Személyes átvétel

Amennyiben kosárba raktad és kifizetted a Kerékpár összeszerelése és személyes átvétele tételt is, úgy az átvételi pontjaink egyikén személyesen is átveheted az összeszerelt ebike-odat. Ez esetben az összeszereléshez szükséges idő miatt az átvétel időpontja az 5 munkanaphoz képest néhány nappal hosszabb lehet. Az átvétel pontos helyszínét és időpontját minden esetben telefonon és emailben is egyeztetjük veled. 

Átvételi pontjaink jelenleg:

  • Budapest XII. kerület, Alkotás utca
  • Balatonakarattya