Annak érdekében, hogy javítsuk a webshopunk felhasználói élményét, sütiket helyeztünk el benne. Köszönjük, hogy elfogadod ezeket.

Elektromos kerékpár bérlés szolgáltatás

Színesítsd szálláshelyed vagy más vállalkozásod portfólióját elektromos kerékpár bérlés lehetőséggel. Segítünk beindítani.

Szerezd be tőlünk az elektromos kerékpárokat! - Komplex támogatást adunk 

A Bixie Bike-nál nem csak egyéni vásárlókat szolgálunk ki, hanem importőrként segítünk téged abban is, hogy akár egy egész flottát üzemeltethess, és ezzel saját elektromos kerékpár bérlés szolgáltatást nyújthass.

 

Milyen ebike modelleket ajánlunk?

Kínálatunkban többféle célra találsz elektromos kerékpárokat. Vannak kisebb, 20"-os kerekű összecsukható modelljeink, ha városi használatra, például az irodaházad dolgozóinak akarod őket kínálni. E mellett vannak nagyobb és sportosabb, vidéki kirándulásokhoz vagy települések közti ingázáshoz passzoló modelljeink is. Ezek vastag, strapabíró kerékkel, minden útburkolatra alkalmas kivitellel készülnek, így tökéletesek lehetnek például vidéki szálláshelyed vendégei számára. 

Az alábbi táblázatban annak az 5 modellnek az adatait találod, amiket jószívvel ajánlunk neked üzleti célú kiadásra – modelltől függően – városba, terepre, állandó igénybevételre:

 

Típus neve 20LVXD30-II MY275 RS-A01 RS-A02 E26 / E26 ST
Kép
Beszédes név Összecsukható elektromos kerékpár Nagyméretű és sportos elektromos cross kerékpár Kényelmes elektromos városi kerékpár terepképességekkel Bivalyerős összecsukható all-terrain ebike Az igazi mindenes akár 140 km hatótávval
Aktuális ár 399.000 Ft 495.000 Ft 669.000 Ft 799.000 Ft 629.000 Ft
Színek Fekete, Fehér Fekete, Fehér Fekete, Fehér Fekete, Fehér, Zöld, Szürke, Kék Galaxisszürke, Óceánkék, Dongósárga
Kerék mérete 20" x 1.95" (50,8 x 4,95 cm) 27.5”x 2.1” (69,8 x 12,6 cm) 26" x 3" (66 x 7,6 cm) 20" x 4" (50,8 x 10,16 cm) 26" x 4" (66 x 10,16 cm)
Rásegítés módja pedálasszisztens, tekerés nélküli moped mód pedálasszisztens, tekerés nélküli moped mód pedálasszisztens, tekerés nélküli moped mód pedálasszisztens, tekerés nélküli moped mód pedálasszisztens
Motor teljesítmény 350 W 500 W 750 W 1200 W 250W (gyári érték: 750W)
Hatótáv 40-80 km 55-110 km 55-110 km 60-130 km 70-140 km
Akkumulátor típusa Lítium-ion akkumulátor 18650 Lítium-ion akkumulátor 18650 Lítium-ion akkumulátor 18650 Lítium-ion akkumulátor 18650 Lítium-ion akkumulátor 18650
Akkumulátor feszültség 48 V 48 V 48 V 48 V 48 V
Akkumulátor elektromos töltés  10.4 Ah 13 Ah     14 Ah  17 Ah 16 Ah
Akkumulátor kapacitás 499 Wh 624 Wh 672 Wh 816 Wh 768 Wh
Akkumulátor kivitel Vázba csúsztatható, kivehető Vázba belesimuló, kivehető Vázba belesimuló, kivehető Vázba belesimuló, kivehető Vázba belesimuló, kivehető
Akkumulátor töltési ideje 4-6 óra 4-6 óra 4-6 óra 6-8 óra 4-6 óra
Vízállóság IP 54 védelem IP 54 védelem IP 54 védelem IP 54 védelem IP 54 védelem
Váltó 7 sebességes Shimano váltó 7 sebességes Shimano váltó 7 sebességes Shimano váltó 7 sebességes Shimano váltó 7 sebességes Shimano váltó
Váz típusa Összehajtható, 6061 alumínium ötvözet 6061 alumínium ötvözet 6061 alumínium ötvözet 6061 alumínium ötvözet 6061 alumínium ötvözet
Bicikli súlya 25 kg 24,5 kg 24 kg 33 kg 34,5 kg (ST kivitel: 33,5 kg)
Terhelhetőség 120 kg 120 kg 150 kg 150 kg 150 kg
Milyen magassághoz ajánljuk? 160-195 cm 160-195 cm 165-192 cm 160-192 cm 165-198 cm
Felszereltség Első és hátsó LED lámpa, hátsó csomagtartó, USB csatlakozós mobiltelefontartó, első teleszkóp, rugós nyeregcső, első és hátsó sárvédő Első LED lámpa, hátsó macskaszem, első és hátsó műanyag sárvédő, Elülső kosár, hátsó csomagtartó, ergonómikus markolat, teleszkópos első villa, sárvédők, első lámpa Első és hátsó műanyag sárvédő, nagy fényerejű LED-es első lámpa, hátsó lámpa és csomagtartó. Első és hátsó lámpa (féklámpa funkcióval), hátsó csomagtartó, első és hátsó sárvédő, csengő
Szuper képesség 1 perc alatt összecsukható / szétnyitható, kompakt méretű Terepen is használható nagy hatótávolságú túrabringa 150 kg testsúlyig ajánljuk, kényelmes nyereg, strapabíró kivitelezés, alacsony átlépő magasság Hidraulikus fék, strapabíró, jól pakolható, praktikus, összecsukható kivitel Gyárilag megfelel minden vonatkozó EU-s és magyar jogszabályi előírásnak

 

Az üzleti konstrukcióról

Az általunk forgalmazott ebike modellek gyártóival napi szintű szoros üzleti kapcsolatunk van, ezért a beszerzéskor jelentős árengedményt tudunk letárgyalni számodra és a garanciális ügyek intézését is átvállaljuk tőled.

Garanciális kérdések, szervizelés és karbantartás

Amennyiben jogi személyként - vagyis cégre - vásárolod tőlünk a bicikliket, úgy 1 év garancia (termékszavatosság) vonatkozik rájuk. Ez idő alatt minden felmerülő garanciális ügyet intézünk számodra - bár ezek viszonylag ritkán fordulnak elő tapasztalataink alapján. Az elektromos kerékpárokhoz természetesen a szavatosság lejártát követően is teljes körű terméktámogatást nyújtunk.

A kerékpároknak igazából két speciális része van, amely az elektronikához kötődik, ez maga a motor és az akkumulátor. Ezek meghibásodása esetén az alkatrész utánpótlást mi intézzük neked közvetlenül a gyártóval, és szükség esetén javítjuk is a kerékpárt. T

A bringákon minden további alkatrész, beleértve a váltókat, a fékrendszert, a pedált és a többit teljesen sztenderd kerékpár alkatrész, tehát ezek bármely szervizben könnyen javíthatók, cserélhetők. Garanciális meghibásodás esetén a szervizelést tudjuk mi is intézni, de tapasztalataink alapján sokkal praktikusabb, ha te választasz egy olyan megbízható, környékbeli szerelőt, aki bármikor segítségedre tud lenni. Ilyen esetben a velünk való előzetes egyeztetést követően a szerviz költségét kifizetjük neked, így gyorsan és hatékonyan, a hozzánk való szállítás nélkül megoldható a probléma.

Milyen költségeid lesznek ezzel?

Az elektromos bicikli kölcsönződhöz megvásárolt kezdő flotta mellett szükséged lehet néhány kiegészítőre. Csomagtartót, lámpákat és sárvédőket a legtöbb modell alapból tartalmaz, de bukósisakot, gyerekülést vagy egyéb kényelmi kiegészítőt (pl. kulacstartó, lakat) érdemes lehet beszerezni hozzá. Ebben is tudunk segíteni számodra. 

Amit érdemes még az elején venni, az pár plusz alkatrész - egy-két pót akkumulátor, pedálok, kopóalkatrészek, hogy azokat gyorsan lehessen cserélni, ha arra kerül a sor. 

Ami fel szokott még merülni kérdésként, az az akkumulátorok töltésének költsége. Az akkumulátorok technikailag sima 220V-os hálózatról tölthetőek, tehát nem igényelnek ipari áramot vagy egyéb speciális hálózati előkészítést. Pldaként: egy 36V-os 10Ah lítiumos akkumulátorral szerelt kerékpárt 4-5 órán keresztül töltünk alkalmanként, így az egyszeri töltési költsége az alábbiak szerint alakul: 36X10X6=2160Wh, tehát körülbelül 2kWh. Ez az aktuális áramdíjjal számolva magánszemélynek (évi kb. 2500 kWh fogyasztásig, szolgáltatótól függően) kb. 36 Ft, cégeknek pedig szerződéstől függően 48-65 Ft között mozog. Ez az összeg tehát gyakorlatilag elenyésző tétel.

E mellett még a biztosítás az, amivel érdemes előre kalkulálnod majd. Mivel a piacon jelenleg nincs elérhető ebike-okra szabott biztosítás (ez 2024 nyarának végére várható), ezért erről egyelőre pontos információnk nincs, hogy milyen költséget jelent majd számodra, de várhatóan éves szinten pár ezer forintos tételről beszélünk.

Teljes körű marketing támogatást nyújtunk

Amellett, hogy a kerékpárok beszerzésében és garanciális ügyeinek intézésében segítünk téged, teljes körű marketing támogatást is adunk, amely igény esetén kiterjed a következőkre:

 • Tervezünk arculatot bringa kölcsönződnek
 • One pager weboldalt készítünk - Mintaként meg tudod nézni az őrségi Szupernova ebike kölcsönző oldalát
 • Kupont gyártunk neked, amellyel kedvezményt adhatsz webshopunkból való vásárlásra ügyfeleidnek. Vásárlásuk után számodra is jóváírunk jutalékot.
 • Megállítótábla, molinó, utcai hirdetőtábla? Ha van a környékeden szabad hirdetési felület, akkor arra is tervezünk számodra az arculatodhoz illő közéti reklámot.
 • Ahhoz, hogy vállalkozásod hírét mások is tudják terjeszteni, szórólapot, flyert is adunk számodra, ami osztogatható a környékeden. 
 • A biciklikre egyedi matricát, céges megjelenést vagy reklámfelületet tervezünk, hogy bárhol is állnak a bringák, mindig látható legyen kölcsönződ elérhetősége. 
 • Létrehozzuk Google Térképen látható Google Business profilodat, hogy könnyen és gyorsan megtaláljanak minden fontos infót rólad ott is. Itt nézhetsz meg egy ilyen profilt. 
 • A Google Térkép profilodhoz gyártunk számodra ügyfélvélemény gyűjtésére alkalmas elektronikus kártyát is, amely segítségével a bérlés végeztével ügyfeleid egy csippantást követően már tudják is adni cégednek az 5 csillagos értékelést. 
 • Forgatunk neked YouTube, TikTok vagy más social felületre promó videót. Itt meg tudsz nézni mintát
 • Promótáljuk a kölcsönződet itt, az oldalunkon, és a közösségi média felületeinken, hírleveleinkben is.
 • Segítünk ügyfeleket szerezni online hirdetéseken (Google Ads, Meta, YouTube, TikTok, Waze) keresztül.

Mutatunk is mintákat ezekre!

 

Az online marketingben szakmai partnerünk a Doppio Creative Online Marketing Ügynökség.

Ebike bérlés Magyarországon - Partnereink

Tetszik a lehetőség? Beszéljünk róla!

Keress minket alábbi elérhetőségeinken!

Sipos Péter ügyvezető 

 +36 30 116 7147

 hello@bixie.hu