Annak érdekében, hogy javítsuk a webshopunk felhasználói élményét, sütiket helyeztünk el benne. Köszönjük, hogy elfogadod ezeket.

Ebike szolgáltatások

Az ebike összeszerelése nem tűnik vonzó feladatnak? Sebaj, mi megcsináljuk helyetted. Mindegyik bringánkat 90%-ban összeszerelve, biztonságosan csomagolva szállítjuk, de menetkészen is átveheted. Teljesen rendben van, ha nem vagy a szerelés bajnoka vagy egyszerűen nincs időd ilyesmivel bajlódni. Így sem kell lemondanod a netes ebike rendelésről.

Webshopunkban igyekszünk a lehető legteljesebb segítséget és szolgáltatást nyújtani, hogy minél többen élvezhessék az elektromos közlekedés előnyeit. Minden elektromos bringához forgattunk jól követhető összeszerelős videót és magyar nyelvű használati útmutató is jár hozzájuk. Ugyanakkor nem kell neked összeraknod. Hagyd ezt a munkát másra, és vedd át tőlünk személyesen Budapesten vagy Balatonakarattyán a kiválasztod elektromos kerékpárodat! Hogy melyik lenne neked a legjobb és mit kell tudni az elektromos kerékpárokról, az #ElektromosanJobb Magazinunkból megtudhatod.

Rendezés: