Annak érdekében, hogy javítsuk a webshopunk felhasználói élményét, sütiket helyeztünk el benne. Köszönjük, hogy elfogadod ezeket.

Elektromos kerékpár részletre

elektromos kerékpár részletre


Egyedülálló ügyfélélmény, kiemelkedő gyorsaság

Mostantól az online bankkártyás fizetés, az átutalás és a készpénzes fizetés mellett akár részletfizetéssel is megvásárolhatod elektromos kerékpárjainkat a Bixie által biztosított digitális részletfizetési megoldás segítségével. 

Az önerő befizetését követően a rendelést azonnal indítjuk, és a kiszállítást vagy a személyes átvételt követően - tehát jellemzően 5 munkanapon belül - a bringa 100%-ban a te tulajdonoddá válik. A teljes vételárat viszont csak később, további részletekben kell kifizetned.

Igénylés 7 perc alatt, online bírálat 1 perc alatt. Nincs papírmunka, nincs munkáltatói igazolás.

Mik a részletfizetés főbb paraméterei?

 • Önerő, amely vásárláskor fizetendő: 40 %
 • Futamidő: 3 hónap (a fennmaradó vételárat 20-20-20% arányban vonjuk le kártyádról a következő 3 hónapban)
 • Törlesztés: havonta
 • Igénylési idő: 7 perc
 • Bírálati idő: 1 perc
 • Igényléshez szükséges dokumentumok száma: 0 db
 • Részletfizetés kapcsán nyomtatott oldalak száma: 0 db
 • 100.000 és 2.000.000 Ft közötti vásárlás esetén elérhető.

****

Elektromos kerékpárt részletre venni még sosem volt ilyen egyszerű

 

FIZETÉSI ÜTEMEZÉS 4 RÉSZLETBEN

Részletfizetési megoldásunkkal összesen 4 részletre bontjuk a fizetendő összeget, így meg tudod venni a kiválasztott elektromos kerékpárodat most, de a teljes vételárat ráérsz később, kisebb tételekben kifizetni. 

A fizetés ütemezése pontosan így néz ki: az ebike árának mindössze 40%-át kell kifizetned vásárláskor, majd ezt követően a vételi ár 20-20-20%-át vonjuk le kártyádról a következő 3 hónap során. Így ráérsz 4 hónap alatt kifizetni a teljes vételárat, miközben rögtön az önerő befizetésekor indítjuk a rendelés feldolgozását, és pár napon belül már használhatod is a vadiúj ebike-odat.

Honnan tudod, hogy pontosan mikor mennyit kell majd fizetned? 

A vásárlás során - amikor a részletfizetési megoldást választod - rögtön adunk számodra egy részletfizetési ajánlatot és ütemezést. Ez így fog kinézni:

 

DÍJMENTES RÉSZLETFIZETÉS REJTETT KÖLTSÉGEK NÉLKÜL

Sokat dolgoztunk azon, hogy elektromos kerékpár részletre elérhető legyen azok számára is, akik egy összegben nem tudnák vagy nem akarnák kifizetni ebike-jainkat. 

A részletfizetésünk egyik legnagyobb előnye, hogy semmilyen plusz díjat nem számítunk fel érte, így pontosan annyit fogsz fizetni a 4 hónap alatt is, mind amennyit egy összegű vásárlásodkor fizetnél vagy utalnál át nekünk. Részletfizetési pénzügyi konstrukciónkban nincsenek rejtett költségek sem, ezért sokkal kedvezőbb, mint a banki hitelkínálatok.

 • Kamat: 0 %
 • Kezelési költség: 0 Ft
 • Banki bírálati díj: 0 Ft
 • THM: 0 %

Csak egy esetben merülhet fel költséged, ha több, mint 30 napot késel egy részlet megfizetésével, ilyen esetben behajtási csapatunk kezelésébe kerül az ügyleted és ezért 15.000 Ft-os díjat számítunk fel.

7 PERC ALATT IGÉNYELHETŐ, AZONNALI BÍRÁLATTAL

Kényelmes online igényelhető részletfizetési megoldásunk igénybe vételéhez nem kell bemenned a bankodba, nem kell sorban állnod vagy telefonon beszélgetned ügyintézővel. Az igénylést online, egy neked kényelmes időpontban hajthatod végre, legyen ez akár éjszaka vagy hétvégén. Mi pedig az adatok ellenőrzését követően 1 percen belül elintézzük neked a banki bírálatot.


PAPÍR ALAPÚ DOKUMENTUMOK NÉLKÜL

Ez a 21. század, és mi úgy gondoljuk, hogy ha már ki tudunk jutni az űrbe, akkor jussunk el odáig is, hogy papírok nyomtatása nélkül is lehessen pénzügyi szolgáltatást igénybe venni. Ezért választottuk partnerünknek az InstaCash-t és az ő részletfizetési megoldásukat. Ebben a folyamatban minden adatot közvetlenül online felületen tudsz megadni, és a banki bírálat automatikusan 1 percen belül megtörténik. Nincs szükség munkáltatói igazolásra, papír nyomtatásra, dokumentumok beszerzésére, aláírásra, szkennelésre, adategyeztetésre és semmi egyébre, ami eddig megnehezítette az ügyintézést.

Minden azonosítást és jóváhagyást online vagy SMS-ben kérünk majd tőled, így gyorsan és kényelmesen tudunk egymással szerződni erre a részletfizetési megoldásra.

 

Miért érdemes a Bixie részletfizetési megoldását választanod?

Azt gondoljuk, és tőletek is folyamatosan azt a visszajelzést kapjuk, hogy vásárlóinknak arra van igénye, hogy a banki pénzügyi folyamat ne egy hosszadalmas és fájdalmas dolog legyen, hanem gyors, praktikus, és kiváló felhasználói élményt kínáló aktus. 

Ne kelljen például manuálisan begépelni egy sor olyan adatot, amit amúgy a bank digitális forrásból már úgyis tud rólam. Ne kelljen millió papírt kinyomtatni, aláírni, befotózni, vagy épp a munkáltatótól elkérni, hiszen ezek többsége szintén elérhető a számlavezető bankjainknál. 

Ami fontos még, az az idő kérdése. Nehéz felszabadítani 30-40 percet arra, hogy egy online videóhívásban az ember végig hallgassa, ahogy a banki ügyintéző nyilatkozatokat olvas fel, illetve telefonos segítséget sem szeretnénk igénybe venni akkor, amikor a bank által küldött szerződés annyira bonyolultra sikerül, hogy több diplomával sem tudja megérteni az ember...

És leginkább ne kelljen az ígéretek ellenére napokat várni arra, hogy meghozza a bank a bírálati eredményt és folyósítsa a pénzt, amikor én már rég az új elektromos kerékpáromat hajtanám. 

Ezeket a fenti igényeket gyúrtuk össze, és pénzügyi szolgáltatónk, az InstaCash segítségével olyan gyors és egyszerűen igényelhető részletfizetési megoldást vezettünk be, amiben minimalizáltuk az adminisztrációt, hogy te a lehető legkényelmesebben vehesd igénybe elektromos kerékpár részletfizetési szolgáltatásunkat.

 

Hogyan tudsz elektromos kerékpárt részletre vásárolni mindössze 7 lépésben?

 

1) Vásárlás után azonnal átirányítunk a banki bírálati felületre

2) Erősítsd meg a telefonszámod egy SMS-ben kapott jelszóval

3) Adj meg néhány adatot magadról, hogy rendszerünk el tudja készíteni a szerződést

4) Jelentkezz be a netbankodba, és azon keresztül beolvassuk bankszámlatörténeted elektronikusan

5) Fotózd le személyazonosító okmányodat és magadat

6) Fogadd el a szerződést és írd alá egy SMS kóddal

7) Bankkártyáddal fizesd ki az első részletet, és már készen is vagyunk

 

A részletfizetés pénzügyi és informatikai részét az InstaCash biztosítja. Mit kell tudni róluk?

Az InstaCash Magyarország vezető fintech cége és úttörő BNPL vagyis buy now pay later szolgáltatója. Ők azok, akik a Bixie stratégiai partnereként biztosítanak teljesen online, néhány perces digitális részletfizetési megoldást a webáruház vásárlói számára.

Az InstaCash 2022 októberében bekerült a Fintechzone által összeállított ’20 legígéretesebb magyar fintech cég’ listájára. Digitális finanszírozási megoldásokat fejlesztenek, jelenleg havi több ezer ügyfelet szolgálnak ki.

Rajtuk keresztül minden magyarországi bankkal kapcsolatban állunk, így elektromos kerékpár részletfizetési szolgáltatásunkat könnyen és gyorsan igénybe veheted, bárhol is vezeted számládat.

 

Mit kell előkészítened, hogy egy elektromos kerékpár részletre a tiéd lehessen?

Kelleni fog a netbank ügyfélazonosítód és a bankszámlaszámod.

Fontos, hogy elég csak online bejelentkezned a netbankodba. Nem kell bemenned személyesen a bankba és nem neked kell az online felületen sem kikeresned a bizonylatokat. Ezeket mi automatikusan lehívjuk számlavezető pénzintézetedtől, te pedig jóvá tudod hagyni. A folyamat teljes diszkréció mentén zajlik: sem mi a Bixie-nél, sem pedig semmilyen harmadik fél nem jut hozzá sam a banki adataidhoz, sem a számlatörténetedhez. Minden folyamat automatikusan történik.

Kell egy bankkártya, amivel a sikeres bírálatot követően rögtön kifizeted az első részletet (a vásárlás összegének 40%-a), és erről a kártyáról fogjuk levonni a következő 3 hónapban is a maradék 20-20-20%-ot.

Legyen kéznél egy fényképes, személyes azonosításra alkalmas igazolvány (jogosítvány, személyi vagy útlevél) és a lakcímkártyád. 

Illetve lényeges, hogy olyan eszközről vásárolj, aminek működik a kamerája, mert egy adott ponton egy rövid videót az arcodról és az irataidról kell majd csinálnod. De ha a számítógépeden nincsen webkamera, akkor van arra is lehetőséged, hogy a fotós és videós azonosítást a mobiltelefonodon hajtsd végre, de a folyamat többi részét a számítógépeden végezd el.

Ne aggódj, minden lépés előtt elmagyarázzuk, hogy pontosan mi a teendő, így könnyen érteni fogod, és meglátod, 7 perc alatt végig is tudsz majd menni a folyamaton.

Most pedig nincs más hátra, válassz kedvedre elektromos kerékpár kínálatunkból, és fizetéskor válaszd a "Részletfizetés 4 részletben" opciót. A rendelés véglegesítését követően a bírálati folyamat azonnal el is kezdődik, majd a sikeres bírálat és az önerő befizetését követően azonnal meg is kezdjük a rendelés feldolgozását, hogy 5 munkanapon belül nálad lehessen az új elektromos kerékpárod.

Ha bárhol elakadsz, keress minket bizalommal, és segítünk!

Péter és a Bixie csapata

+36 30 116 7147 
hello@bixie.hu

****

Részletfizetéssel kapcsolatos pénzügyi kérdéssel fordulhatsz pénzügyi szakértőinkhez is az alábbi elérhetőségek egyikén:
E-mail: reszletfizetes@instacash.hu
Telefonszám: +36 1 755 5242