Annak érdekében, hogy javítsuk a webshopunk felhasználói élményét, sütiket helyeztünk el benne. Köszönjük, hogy elfogadod ezeket.

Nem látod a saját településed a térképen?

Ez csak azért lehet, mert onnan még nem rendelt tőlünk senki ebike-ot. Legyél az első, kedvezményt is adunk hozzá! Használd az ujvaros kuponkódot a vásárláskor, és mi 5% extra kedvezményt írunk jóvá neked új elektromos kerékpárod árából! (A települések részletes listáját megtalálod ide kattintva). 

#Elektromosanjobb - Elektromos kerékpár magazin

Elektromosan jobb. Ezt a szlogent kapta a Bixie elektromos kerékpár magazinja, amelyben az új elektromos bicikli trendektől kezdve az ebike-ok jogi és közlekedési szabályozásán át egészen a Samebike modelljeihez kapcsolódó mindennapi használati trükkökig mindenről írunk neked. Ha szeretnéd cikkeinket elektronikus levelek formájában olvasni, akkor iratkozz fel rendszeresen megjelenő hírlevelünkre itt a láblécben, hiszen már te is tudod, #elektromosanjobb

Jó-e a defektvédő folyadék elektromos kerékpár defekt ellen?
May 27 Bixie csapat
Jó-e a defektvédő folyadék elektromos kerékpár defekt ellen?
Ha szeretnél tenni valamit az elektromos kerékpár defekt elleni védelméért, akkor ez a cikk neked szól. Adunk pár hasznos tippet is, de először jó alaposan körbejárjuk a híres defektvédő folyadékot, ami nem véletlenül megosztó téma a bringások között. Hoztunk szerviz és gyártói véleményeket, no meg egy csomó infót, hogy tisztán lásd a lehetőségeket és következményeket.
Mi az a pedelec és miért nem ebike?
May 21 Bixie csapat
Mi az a pedelec és miért nem ebike?
Úgy tapasztaljuk, hogy sokakat összezavar az elektromos bringák különböző elnevezése, vagy nem teljesen egyértelmű a pedelec jelentése és az, hogy miben különbözik az ebike-októl. Gondoltuk, jó lenne tisztába tenni a dolgot, ezért most alaposan körbejárjuk és egyértelműsítjük, hogy mi az a pedelec és miért nem ebike az összes olyan kétkerekű, aminek motorja van.
Ebike kipróbálása ingyen, két helyszínen is!
May 06 Bixie csapat
Ebike kipróbálása ingyen, két helyszínen is!
A leírás alapján nem tiszta előtted, milyen lehet a kiválasztott elektromos kerékpárt használni? Az ebike kipróbálása minden kérdésedre választ ad. Kényelmes-e a méret? Melyik modell tetszik jobban? Meg tudod-e emelni? Hogyan lehet vezérelni és karbantartani? Péter válaszol, a bringa bizonyít, Te pedig biztosra mehetsz. Összeszedtük neked a próbakör előnyeit és ismertetjük a részleteket.