Annak érdekében, hogy javítsuk a webshopunk felhasználói élményét, sütiket helyeztünk el benne. Köszönjük, hogy elfogadod ezeket.

Kerékpár összeszerelése és személyes átvétele - kerékpáronként

25.000 Ft
Menny.:db
Nem szeretnél bajlódni a nálunk vásárolt új ebike-od összeszerelésével? Válaszd elektromos kerékpár összeszerelés szolgáltatásunkat, és mi összerakjuk neked a bringát. Neked nem lesz más dolgod, mint hogy a nyergébe pattanj, és utadra indulj!
Elérhetőség: Elérhető
Szállítási díj: Ingyenes
Várhatóan ekkor kapod meg: 2024. május. 27.
14 napig meggondolhatod magad
90%-ban összeszerelve szállítjuk
Ingyenes szállítás 5 munkanap alatt
3 év garanciát adunk

Leírás

Az elektromos kerékpár összeszerelési szolgáltatásunknak köszönhetően nem kell neked összeraknod a Bixie-nél vásárolt, majd futárszolgálat által házhozszállított bringát. Bár a bringák 95 százalékban összeszerelve érkeznek, és maga a végső üzembe helyezés műszaki érzéktől függően legfeljebb egy órát vesz igénybe, megértjük, ha mégsem szeretnél ezzel bajlódni.

Az összeszerelési szolgáltatásunkat igénybe vevő vásárlóknak mi magunk összerakjuk a bringát, majd ezt követően két átvételi pontunkon személyesen lehet őket átvenni. Az átvételi pontok: Budapest XII. kerülete, illetve Balatonakarattya. A rendeléskor jelöld meg, melyik helyszínen szeretnéd átvenni a kerékpárt, és előreláthatólag a rendeléstől számított 6-8 munkanapon belül, előzetes időpontegyeztetést követően máris jöhetsz az új ebike-odért. 

Fontos, hogy az összeszerelési szolgáltatásunk nem szakszerviz szintű beállítást és üzembe helyezést jelent! A kerékpárt mi csak összeszereljük ugyanúgy, ahogy te is tennéd otthon, valamint felfújjuk a gumiabroncsokat, hogy azonnal használatba vehesd a bringát. Ezen felül további beállításokat (fék- és váltóbeállítás, csavarok meghúzása, zsírozás és olajozás) nem végzünk rajtuk! Mivel a gyárban ezeket a műveleteket már elvégezték, ezekre elvileg nincsen szükség, de amennyiben a vásárlást követően egyébként is megnézetnéd és finomhangoltatnád a bringát egy szakszervizben, akkor azt az átvételt követően meg tudod tenni.

Hogyan rakunk mi össze egy bringát? Nézd meg az alábbi videóinkat:

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg véleményedet!

Youtube videók