Annak érdekében, hogy javítsuk a webshopunk felhasználói élményét, sütiket helyeztünk el benne. Köszönjük, hogy elfogadod ezeket.

27,5"-os cross / trekking kerékpár

Samebike trekking elektromos kerékpár – Nagy hatótáv, valódi erő igazi bringásoknak! Masszív kivitel, strapabíró abroncsok, kiemelkedő lengéscsillapítás és szuper váltók jellemzik a kategória bringáit, melyek aszfaltos utakon, földutakon, városban és terepen egyaránt helytállnak. Egy trekking ebike sportkedvelők számára ideális választás, de akkor is remek társ, ha a suhanás élvezete közben nem akarsz elfáradni. Velük nem kihívás az emelkedő, a nehéz terep és a rázós útszakaszok sem.

A szinte elnyűhetetlen, komoly utakra tervezett Samebike trekking elektromos kerékpár bárhová elvisz. Felszereltségük, minőségük és tulajdonságaik még egy világkörüli úton is biztos alapot jelentenek. Ha szeretnél többet tudni az alkatrészekről, az elektromos bicajozásról, akkor az #ElektromosanJobb Magazinunk neked szól. A bicajokhoz pedig megtalálod fullos összeszerelő videóinkat és mindhez jár magyar nyelvű használati útmutató is.

Rendezés: