Annak érdekében, hogy javítsuk a webshopunk felhasználói élményét, sütiket helyeztünk el benne. Köszönjük, hogy elfogadod ezeket.

Bixie Bike – A nem szokványos elektromos kerékpár webshop

Bixie csapat - 2024. 02. 26. 13:07:21
Bixie Bike – A nem szokványos elektromos kerékpár webshop
Több elektromos kerékpár webshop létezik Magyarországon, de mi merünk nagyot álmodni, ezért a Bixie koránt sem olyan, mint a többi. Az online vásárlás számos előnye mellett hátrányokkal is jár, a személyesség élményét például nehéz biztosítani egy webshopos rendelés során. Talán épp Te is azon töprengsz, hogy ebike esetén lehet-e jobb vagy ugyanolyan jó megoldás webáruházból rendelni, mint személyesen keresgélni az üzletek kínálatában? Összeszedtük az előnyöket, hátrányokat és megmutatjuk neked, hogy nálunk mindkét vásárlási forma előnyeit megtalálod.

Amikor megálmodtuk a Bixie-t, tudtuk, hogy a kétkerekű elektromos közlekedés népszerűsítése egy egyszerű, szokványos webshop létrehozásával kevésbé lesz hatékony. Szerettük volna és mind a mai napig szeretnénk, hogy az elektromos kerékpározást a lehető legtöbb téren és legtöbb módon támogathassuk. Pontosabban, hogy titeket, meglévő és leendő e-bringásokat segítsünk a munkánkkal. Ebbe pedig nem fér bele az online vásárlás személytelensége, így egy igazán személyes webshopot hoztunk létre, amelyben teljes mértékben jelen vagyunk és közvetlen kapcsolatot teremtünk veletek, vásárlóinkkal. Hogy miért fontos ez nekünk? A Bixie Bike bemutatkozó oldalán megírtuk történetünket, most pedig nézzük, mennyire jó vagy nem egy elektromos kerékpár webshop és mit kínálunk mi!

A webshopok előnyei és hátrányai a hagyományos boltokkal szemben / Webshop vs. klasszikus bolt

Kényelem: Talán a többféleképpen megnyilvánuló kényelem az, amit az elektromos kerékpár webshop legfőbb előnyeként tartanak számon. Ez alapvetően az online vásárlásra általában vonatkozik, de az olyan méretes és értékes termékeknél, mint egy ebike, különösen igaz. Otthonról vagy akár utazás közben is böngészhetsz, a hét minden napján, a nap minden órájában.

Sok infó, könnyű összehasonlítás: Általában egy webáruházban – nálunk különösen – rengeteg információt találsz a termékekről. Szöveges vagy akár videós formában is ismerkedhetsz a különféle elektromos kerékpárokkal, megtudhatod a különböző gyártók előnyeit, hátrányait és feltérképezheted a bringák alkatrészeinek sajátosságait. Sőt, ami talán mindent visz, az a vásárlói visszajelzések olvasgatása. A terméket már használó embertársaid véleménye alapján jobb döntést tudsz hozni, mintha csak a rideg számokra hagyatkoznál.

Mi ennél tovább mentünk, mert minden egyes bringa, amit árulunk, alapos tesztelés után kerül a webshopba. Számos videót és blogcikket készítünk, minden egyes típushoz van videós bemutató anyag is, tehát nálunk többet tudhatsz meg a foteledben ülve a bringákról, mint egy tipikus üzletbe besétálva, körbejárva őket.

Gyorsaság: Egy laptop vagy a telefonod segítségével rövid idő alatt feltérképezheted, milyen elektromos bringát szeretnél. A webshopok szűrési lehetőségei és az előbb említett rengeteg infó hatalmas segítség ebben. Ha kérdésed van, a legtöbb webáruház ügyfélszolgálata tud segíteni. Mivel mi magunk teszteljük és rendszeresen használjuk a bringáinkat, ráadásul Péter maga válaszolja meg a kérdéseidet, a Bixie-nél különösen jó kezekben vagy. Nem kell heteket töltened azzal, hogy keresgéled, próbálgatod mi lenne neked jó. Pár óra alatt megvan a tökéletes darab.

Jobb árak: Az ebike nem olcsó holmi, és akik szeretnének beruházni egy ilyen járgányra, nagyrészt árérzékeny vásárlók. A klasszikus, fizikai boltok esetén számos plusz költség merül fel, ami miatt a termékek ára is magasabb. Egy webáruháznak nem kell üzlethelyiséget bérelnie, annak rezsijét és az alkalmazottakat sem kell fizetnie, így alacsonyabb árakat tud biztosítani. 

Nálunk a kezdetektől fontos szempont volt, hogy megfizethető áron adható, de magas minőségű bringákat kínálhassunk nektek, így az áraink abszolút versenyképesek.

Ugyanakkor hátrányok is akadnak. Az online rendelés során a legtöbb esetben nem tudod előre megnézni a terméket és a kipróbálásra is csak a megvásárlás után van lehetőséged. Emellett a részletfizetés is nehézkes, a legtöbb helyen bonyolult banki ügyintézésre van szükség még akkor is, ha a folyamatot a webshop online felületén indítod el. A szállítás, a visszaküldés és a reklamáció szintén bonyolult lehet egyes esetekben. És bár az előnyöknél említettük a nagy mennyiségű, könnyen elérhető infókat, előfordulhat, hogy egyes termékekről mégis kevés kép és kevés anyag található az adott webshopban. Nálunk ilyen gondjaid nem igazán lesznek.

Ezért más a Bixie Bike, mint a legtöbb elektromos kerékpár webshop

Számunkra lényeges, hogy kiküszöböljünk minden hátrányt, amit csak lehetséges. A legjobb megoldásokat kerestük és nagyrészt meg is találtuk, tehát örömmel kijelentjük, a Bixie egy igazán egyedi elektromos kerékpár webshop, ahol a személyesség élményét ötvözzük a webes vásárlás minden pozitívumával.

Egyrészt, szinte állandóan a bringáinkkal vagyunk elfoglalva: Teszteljük és használjuk őket, ahogy ezt a Budapest – Balaton kerékpárút végigtekeréséről szóló anyagunk is jól példázza. Másrészt Péter az, aki összerakja neked az ebike-ot, harmadrészt nálunk olyan lehetőségek is vannak, amik máshol így egyben aligha elérhetőek.

Ha megnézed a termékoldalakat, láthatod, hogy minden bicajt A-tól Z-ig bemutatunk rajta és minden paramétert közlünk. A szöveges infókon kívül gazdag képanyag és videós tartalom segíti, hogy pontosan megismerhesd, hogy mire ruházol be. #ElektromosanJobb Magazinunk pedig azt a célt szolgálja, hogy minden, a bicajokkal és úgy általában az elektromos közlekedéssel kapcsolatos hasznos és érdekes infók, újdonságok eljussanak hozzád. A gyártókról, az alkatrészekről, az ebike-ok használatáról és karbantartásáról is írtunk már bőven.

A Bixie egy olyan elektromos kerékpár webshop, ahol egyszerű részletfizetéssel is megveheted álmaid elektromos bringáját, ráadásul meg is nézheted, ki is próbálhatod személyesen. A bringák 90%-ban összerakva érkeznek, de személyes átvétel esetén Péter menetkészre szereli neked. Csak tedd a kosaradba a kerékpár összeszerelése és személyes átvétele szolgáltatást és neked már csak el kell jönnöd érte. Nálunk igazán könnyedén beszerezhető a vágyott elektromos kerékpár részletre is, hiszen a BNPL részletfizetés megoldással banki bonyodalmak nélkül, kamatmentesen azonnal elviheted a bicajt és kifizetheted később.

Hogyan juss hozzá most, később kifizetve? Ez még a szokványos üzleteknél is ritka

A BNPL részletfizetés egy elektromos kerékpár webshop esetén igazi főnyeremény. Ha szeretnéd a bringát, de – ahogy sokaknak – nincs meg az ára egyösszegben vagy nem fér bele a tervezett költségvetésedbe, akkor néhány perces ügyintézéssel és az első részlet befizetésével már a tiéd is lesz. Az első részlet a vételár 40%-a, a többit pedig 3 hónap alatt 20%-onként, kamatmentesen fizeted. A részletfizetés vonatkozik az összeszerelésre is. Mindig a kosarad értékét dobjuk szét 4 részletre. 

Mindezek után egyértelmű, hogy a Bixie-től rendelni igazán kényelmes, valóban gyors, és hogy nálunk tényleg gazdaságos áron juthatsz szuper bicajhoz, akár részletre is. Ha ez mind nem volna elég érv az elektromos kerékpár webshop – főleg a Bixie – mellett, akkor egyszerűen csak nézd meg a bringáinkat, és a róluk szóló tartalmakat, magukért beszélnek!