Annak érdekében, hogy javítsuk a webshopunk felhasználói élményét, sütiket helyeztünk el benne. Köszönjük, hogy elfogadod ezeket.

Ananda motor – A feltörekvő szupererő

Bixie csapat - 2023. 05. 18. 11:48:15
Ananda motor – A feltörekvő szupererő
Ahogyan az összes gépi meghajtású modellnek, úgy az ebike-nak is a motor a központi eleme. Ez határozza meg a teljesítményt, a gyorsulást és a sebességet is. A Samebike néhány modelljének lelkét egy talán kevéssé ismert, de feltörekvő és saját tapasztalataink alapján egyértelműen több figyelemre érdemes márka berendezése, az Ananda motor adja. Nézzük, mit nyújt nekünk egy ilyen kisméretű, abszolút megfizethető árkategóriába tartozó, de annál erősebb és strapabíróbb szerkezet!

Az Ananda motor és innovatív gyártója

Az Ananda motoroknak van három olyan előnyük, amik miatt remekül passzolnak a Samebike bizonyos modelljeibe. Egyrészt megfelelően erősek és tartósak, ezzel teljesítik az erőforrásokkal szemben támasztott legfontosabb elvárást. Másrészt a cég innovációi a környezettudatos közlekedés elősegítésére irányulnak, ami nem áll meg annál, hogy benzin helyett árammal mozgunk. Harmadrészt az innovatív technológiához és ezzel együtt a többi gyártóval szembeni versenyképességhez mérsékelt ár tásul, tehát egy Ananda motor beépítése nem fogja magasabb
árkategóriába tornázni az ebike árát. Számunkra fontos, hogy széles körben megfizethető, környezettudatos, színvonalas elektromos kerékpárok forgalmazásával segítsük elő annak a közlekedési kultúrának a kialakulását, amit néhány külföldi országban már megtapasztunk. Éppen ezért tetszik nekünk annyira az Ananda cég víziója: eDriveALL, azaz lényegében elektromos
közlekedést mindenkinek!

Egy Ananda motor elérhető áron teszi lehetővé, hogy minél gazdaságosabban, fenntarthatóbban közlekedhessünk elektromos eszközeinkkel, miközben semmit sem veszítünk az eddig jól megszokott erőből és biztos haladásból. Természetesen ez annak függvényében értelmezendő, hogy hány Wattos motort tudhatunk épp magunk alatt. Egy 250 Wattos motor sosem lesz olyan hatásos, mint egy 750 Wattos gépezet. Ha szeretnéd tudni, hogy mire képes egy 500 Wattos Ananda motor, akkor ajánljuk figyelmedbe a Samebike MY275 modelljét, ami egy 27,5”-os elektromos cross kerékpár és szuperül segít feltekerni akár 14 fokos emelkedőn is, izzadás nélkül.


Az Ananda motor és a zöldülő jövő

Jósok nem vagyunk és a piac telis-tele van jobbnál jobb, egyre gazdaságosabb és fenntarthatóbb motorokkal, akkumulátorokkal, ám az Ananda és törekvései – és persze termékei – nagyon ígéretesnek tűnnek. A cég két évtizede foglalkozik elektromos rendszerek fejlesztésével, amik gazdaságosan és testreszabottan tudnak kiszolgálni szinte minden igényt. Ma a fejlesztéseik fókuszában az intelligens meghajtórendszerek állnak, amik kimondottan jól kamatoztathatóak az
elektromos kerékpárok világában, ezért is koncentrálnak erre a vonalra. A gyártó a motorok mellett teljes rendszereket, intelligens platformokat is fejleszt, melyek személyre szabhatósági határait egyre feszegeti. Az Ananda innováció között találunk olyan szoftvereket is, amik az egyszerű bicajos számára okostelefonos alkalmazással lehetővé teszik ebike-ja részletes analitikáját, igaz ezt csak egész Ananda rendszer beszerelésével lehet kipróbálni. Az elektromos kerékpár gyártás egyre nevesebb beszállítójaként az Ananda igyekszik globálisan népszerűsíteni az e-drive rendszereit és úgy alapvetően az e-drive rendszereket, mint a fenntarthatóság egyik alappillérét, amivel jelenleg aligha lesz nehéz dolga, hiszen egyre népszerűbb közlekedési megoldásról beszélünk.

Reméljük, kedvet csináltunk az elektromos meghajtáshoz, és ha még csak most ismerkedsz az ebike fogalmával, sokkal több izgalmas, érdekes tartalmat találsz magazinunkban. Természetesen ha kérdésed van, fordulhatsz közvetlenül hozzánk is. Telefonon, e-mailben elérsz minket, mi pedig örömmel segítünk eligazodni az elektromos biciklizés akár rögösen is könnyű útján!

Tartalomhoz tartozó címkék: elektromos kerékpár teljesítmény