Annak érdekében, hogy javítsuk a webshopunk felhasználói élményét, sütiket helyeztünk el benne. Köszönjük, hogy elfogadod ezeket.

Elektromos bicikli részletre plusz díjak és hercehurca nélkül – azonnal!

- 2023. 09. 12. 15:40:57
Elektromos bicikli részletre plusz díjak és hercehurca nélkül – azonnal!
Mostantól elérhető az elektromos bicikli részletre történő vásárlása a Bixienél is, mégpedig plusz díjak és adminisztrációs költségek nélkül. Mint azt már többször leírtuk és elmondtuk, szívügyünk az ebike kultúrájának terjesztése itthon is, ezért igazán örültünk, amikor elérhetővé vált a BNPL fizetési lehetőség webshopunkban.

Ebike részletre, mindössze pár kattintással

Most azonnal kellene egy ebike, de nincs rá elég pénzed? Banki hitelt, személyi kölcsönt mégsem szeretnél fölvenni? Elriaszt a sok utánajárás, nem akarsz plusz díjakat fizetni? Érthető. Mostantól szükség sincs ezekre és mégis megveheted a vágyott e-bringát anélkül, hogy kifizetnéd a teljes vételárat.

Megoldottuk, hogy az elektromos kerékpár önerő + 3 részlet konstrukcióban is elvihető legyen, úgy, hogy egy forinttal sem fizetsz többet, mint a feltüntetett ár. És mindezt csak pár kattintással, kb. 10 perc leforgása alatt. Első részletként elég kifizetned csupán a bringa árának 40%-át, és a kiszemelt elektromos kerékpár azonnal a tiéd lehet. Ezután ráérsz a következő három hónapban kifizetni a fennmaradó háromszor 20%-ot. A részletre vett bringát megkaphatod összeszerelve, akár személyes átvételi lehetőséggel is.

Nézzük, kinek és miért jó ez a lehetőség!

Suhanj most, fizess később!

Az elektromos bicikli részletre azért jó lehetőség, mert így már akkor is lehet ebike-od, ha nincs meg a teljes vételára. Ha azon gondolkodsz, hogy pár hónap alatt összespórolod, hogy ne legyen függőben lévő tartozásod, gondolj bele, hogy bicajod sem lesz addig. Minek várnál, főleg így nyár végén, elszalasztva az év legjobb bringás időszakát? Kifizeted az ebike árának 40 %-át, és már viheted is.

Vegyél időt - ingyen! Ez nem képzavar, hiszen lényegében pontosan erről van szó. Mivel nincs semmiféle adminisztrációs díj és rejtett költség, a 4 részletben történő fizetés során végül ugyanannyit költesz, mint amikor egy összegben vásárolsz. Ám 3 hónap időveszteség helyett az elektromos bicikli részletre történő vásárlása után már 5 napon belül nyeregbe is pattanhatsz.

Kinek nem éri ez meg? Maximum annak, aki egyáltalán nem akar elektromos biciklit. És nyilván azoknak sem különösebben érdekes, akik bármikor meg tudják venni azokat a dolgokat, amikre szükségük van. Ha azonban a többséghez hasonlóan a Te pénztárcád sem feneketlen, vagy csupán megfontoltan költekezel, ez a mérsékelt havi költség sokkal jobb választás lehet, mint az egyösszegű vásárlás.

Pontos részleteket találsz a vásárlás és részletfizetés igénylésének menetéről Részletfizetés aloldalunkon, de a BNPL (Buy Now Pay Later), azaz vedd meg most, fizesd ki később lehetőségről is írtunk neked egy cikket.

Elektromos bicikli részletre - azoknak, akik tudatosan vásárolnak

Ha Te is azok közé tartozol, akik átgondoltan, előre tervezve állnak hozzá pénzügyeikhez, akkor az elektromos kerékpár részletre lesz a leginkább kifizetődő. Az egyszeri, 40 %-os önerő után egészen mérsékelt, 20%-os havi részletekben tudsz fizetni. Ezzel elérheted, hogy beleférj a jellemző havi költségvetésedbe és ne kelljen nagy mértékben eltérned pénzügyi menetrendedtől.

Az ebike részletre akkor is jól jön, ha akciós egy megvenni kívánt kerékpár, vagy ha attól tartasz, hogy a legnyerőbb darab idővel elfogy. Ugyanakkor a BNPL-konstrukciónak van egy olyan előnye is, ami először keveseknek jut eszébe: Segít kivédeni az inflációt. Másként fogalmazva, a ma megvett kerékpár ára (vagy bárminek az ára, ami BNPL lehetőséggel megvehető) három hónap múlva, az utolsó részlet kifizetésekor sem lesz drágább. Mi mindent elkövetünk, hogy áraink ne emelkedjenek és kiszámíthatóak maradjanak, mégis azt javasoljuk, ha valahol ezt a fizetési módot látod, élj vele, már csak anyagi megfontolásból is! Az efféle takarékoskodás, mint a konkrét termékre gyűjtögetés, sajnos erős infláció mellett kontraproduktív lehet.

És mi van a kiegészítőkkel és szolgáltatásokkal? A részletfizetés igénylésénél a kosarad végösszege számít, tehát azt bontjuk négy részletre, amit fizetendő összegként látsz majd. A BNPL-fizetésnél természetesen az aktuális akciók is élnek. Ráadásul pontosan tudni fogod, mikor mennyit fizetsz, gyors kalkulátorunk azonnal megmutatja a törlesztés menetét. Egyetlen egy esetben lesz plusz költséged, mégpedig akkor, ha nagyon megcsúszol az egyik részlettel. Több infót találsz erről a láblécben is megtalálható infó oldalon, de keress minket bátran, ha további kérdéseid merülnek fel!

Összegezzük, miért jó az elektromos bicikli részletre történő vásárlása BNPL lehetőséggel!

- A teljes vételár 40 %-áért megkapod a kiválasztott bringát, a fennmaradó részt pedig mindenféle plusz díjtól mentesen törleszted 3 hónap alatt. Az elérhető akciókkal, az igényelt kiegészítőkkel, felszerelésekkel és minden egyébbel együtt.
- Nincs banki ügyintézés, nincs papírrengeteg és aláírni való. Kb. 10 perc alatt lefut az egész vásárlás, ügyintézés, minden tennivalóval együtt.
- Nincs plusz díj, nincs rejtett költség. Egyetlen forinttal sem fizetsz többet végül, mint akkor, ha egy összegben vennéd meg.
- Ha most akciós a kiszemelt darab, vagy félsz, hogy elfogy a kínálatunkból, így nem fogsz lemaradni róla.
- Környezettudatos vásárlási mód. Nincs papírpazarlás, hiszen az egész folyamat digitális.

Nem akarsz felárat fizetni csak azért, hogy hamarabb hozzájuss az ebike-hoz? A legjobb helyen jársz, mert nálunk nem is fogsz. Se adminisztrációs költség, se hosszas ügyintézés, se várakozás, csak gyors, egyszerű, lényegében ingyenes megoldás, amivel 5 napon belül már süvíthetsz is valamelyik elektromos Bixie bringával!