Annak érdekében, hogy javítsuk a webshopunk felhasználói élményét, sütiket helyeztünk el benne. Köszönjük, hogy elfogadod ezeket.

BNPL részletfizetés a Bixie-nél! - Díjmentes és azonnali lehetőség

Bixie csapat - 2023. 09. 07. 22:30:58
BNPL részletfizetés a Bixie-nél! - Díjmentes és azonnali lehetőség
BNPL (Buy Now Pay Later), azaz „Vásárolj Most, Fizess Később” digitális részletfizetési lehetőség a Bixie-nél! Nincs banki hercehurca, nincs kamat és egyéb plusz költség, nincs várakozás, nincs papírmunka. Úgy vásárolhatsz elektromos kerékpárt részletre, hogy annak minden előnyét élvezheted, bármiféle hátrány nélkül. Sőt, a BNPL-tranzakció környezetkímélő is, hiszen nem jár semmiféle fölösleges papírmunkával. Mi az a BNPL, hogyan működik, mennyire biztonságos és milyen előnyöket kínál itt, az elektromos kerékpároknál? Ismerd meg a világ egyik legkorszerűbb és legkedveltebb fizetési konstrukcióját és ha megtetszett, vegyél egy ebike-ot most, és fizesd ki később!

Mi az a BNPL?

A BNPL azaz a Buy Now Pay Later megoldás Nyugat Európában már a legdinamikusabban növekvő és kiemelten népszerű online fizetési lehetőség. Ez egy digitális részletfizetési megoldás, amivel a kereskedők azok számára is biztosíthatják az azonnali vásárlását, akik nem rendelkeznek a kiválasztott termék teljes vételárával, de mondjuk - mint nálunk - 4 részletben (40% most, 20%-20%-20% a következő három hónapban) ki tudják majd fizetni. Természetesen akkor is választható a BNPL konstrukciós lehetősége, ha ki tudnád egyben fizetni (esetünkben az elektromos kerékpárt), de neked jobb lenne részletekben. Sokan döntenek így, hiszen a 4 részletben történő kifizetés sokkal kevésbé radikális pénzkiadás, mint egyben kifizetni egy nagyobb összeget.

A BNPL további előnye, hogy segítségével akkor is megvásárolható egy termék, adott esetben egy elektromos kerékpár, ha a teljes vételár összegyűjtése előtt kerül akcióba, vagy kezd elfogyni a raktárról. Akciós a kinézett kerékpár? Tartasz tőle, hogy az igazán tetszetős típus elfogy, mire összeszeded az árát? Vedd meg részletre, a BNPL segítségével gyorsan, egyszerűen, díjmentesen! Semmiféle macera és plusz költség nem terheli az online vásárlás folyamatába integrált rövid ügymenetet, ami még szimpatikusabbá teszi ezt a megoldást.

Hogyan működik a BNPL részletfizetés?

A BNPL azért olyan népszerű, mert minden nehézséget levesz a válladról. Neked csak annyi dolgod van, hogy kiválasztod az ebike-ot, kosárba teszed, és elindulsz a megrendelés szokásos útján. Amikor a fizetési módokhoz érsz, kiválasztod a részletfizetés lehetőségét. Ekkor elindul egy új folyamat, melynek során a telefonodra, a személyazonosságodat igazoló okmányra és az ebankos belépésre lesz szükséged. Fontos, hogy kamerával rendelkező eszközt használj, mert a kamera egy adott ponton szükséges lesz az azonosításhoz. A részletfizetés igénylése gyors, egyszerű és kényelmesen végig kattintható. A vevőbarát felület részletesen bemutatja, hogy mi is fog történni és minden lépésnél külön megkapod a szükséges infókat, figyelmeztetéseket. A rendszer átirányít az általad kiválasztott pénzintézet e-belépési felületére, ahol a szokott módon belépsz és engedélyezed a számlatörténeted lehívását. Ezt követően csak pár kattintás, 1 percnyi bírálat és máris folytatódik tovább a webáruházakban megszokott vásárlási folyamat. Fontos tudnod, hogy az e-bank belépési adataidat senki sem látja, hiszen ugyanúgy a bankod belépési felületén fogsz bejelentkezni, mint máskor.

Hihetetlenül gyors, biztonságos és egyszerű így az ügyintézés. Alig kell többet foglalkoznod a megrendeléssel, mint mikor egy összegben vásárolsz, viszont hatalmasat nyersz vele. Időt, élményt és lehetőséget. A rendelésedet átlagosan 5 napon belül kapod meg így is, tehát szinte azonnal bringára pattanhatsz a vételár mindössze 40%-áért. A rendszer még a részletfizetésre való szerződés előtt megmutatja neked, hogy a törlesztőrészletek pontosan milyen összegre rúgnak majd és hogy milyen határidővel kérjük őket. Ez az infó lehetővé teszi számodra, hogy számolgatások nélkül is pontosan átlásd és teljes mértékben kézben tarthasd a dolgokat.

Nekünk ez azért jó, mert így többen és könnyebben tudnak tőlünk minőségi elektromos kerékpárokat vásárolni, ami nem csak az üzletnek tesz jót, de küldetésünket, az ebike hazai elterjesztését is elősegíti.

Neked pedig azért jó a BNPL ebike vásárlás esetén, mert akkor is megveheted a vágyott bringát, ha vételárának csupán 40 %-ával rendelkezel ebben a pillanatban.

Biztonságos a BNPL részletfizetés?

Aligha lehetne biztonságosabb rendszert kínálni, mint amit Magyarország egyik vezető fintech cége, az InstaCash rakott össze. Sem mi, a Bixie-nél, sem pedig más nem férhet hozzá az adataidhoz. Ha megbízol a Barionban vagy egyéb online fizetési módokban, akkor ezzel sem lesz gondod. Az e-bank belépésed ugyanaz a belépés, mint ami akkor történik, amikor csak simán bejelentkezel a fiókodba. A BNPL rendszere mindössze a szükséges adatokat szinkronizálja, semmi másra rá sem tud nézni. A szóban forgó adatokat egyébként más hitelügyintézéshez is be kellene mutatnod, a kényelmetlen és idegőrlő igénylési folyamat során. Itt a rendszer lehívja, amire szüksége van, és pár pillanat alatt le is van tudva a napokig tartó és általában sok papírozással járó macera. Aggodalomra tehát semmi ok, a BNPL részletfizetés igénylése mára jól bejáratott, biztonságos eljárás, ami semmiféle többletköltséget és semmiféle kockázatot nem jelent. Nem hiába olyan népszerű és már a fél világ így vásárol, ahol csak teheti.

Ha többet szeretnél tudni, weboldalunkon sok infót találsz a Részletfizetés aloldalunkon is, de akár fel is veheted velünk a kapcsolatot, hogy minden kétségedet eloszlassuk!