Annak érdekében, hogy javítsuk a webshopunk felhasználói élményét, sütiket helyeztünk el benne. Köszönjük, hogy elfogadod ezeket.

Mostantól egyik ebike összeszerelése sem okozhat gondot!

Bixie csapat - 2023. 07. 21. 17:47:03
Mostantól egyik ebike összeszerelése sem okozhat gondot!
Téged is elbizonytalanít egy ebike összeszerelése? Jó hírünk van: Már készre szerelt állapotban is kérheted tőlünk a kiválasztott elektromos kerékpárt. Sokan szeretnének e-bringát, azonban érthető módon vannak, akiknek semmi kedvük nincs a készre szereléshez. A Bixie indulásától kezdve a legtöbb kérdés, illetve kérés az összeszereléssel kapcsolatban érkezett hozzánk, ezért mostantól, ha szeretnétek, levesszük a vállatokról ezt a terhet.
 

Kiknek jöhet jól az ebike összeszerelése?

Az ebike összeszerelése szolgáltatásunk minden jövőbeni Bixie vásárlónak könnyíthet a dolgán. Azoknak pedig alapvető segítséget jelent, akik messzemenőkig tartózkodnak minden szerszámtól, szereléstől és barkácsolástól. Nem meglepő, ha az ilyen beállítottságú vevők elkedvetlenednek, amikor az új elektromos bicaj dobozának kibontása után darabokan látják vágyott kerékpárjukat. Ha van már rossz tapasztalatod lapra szerelt bútor összeállításával, vagy más, egyszerűnek mondott, ám keserves munkát jelentő otthoni szereléssel, teljesen érthető, hogy inkább bele sem fogsz. Nekünk fontos, hogy elhárítsunk az örömteli és kényelmes bicajozás elől minden akadályt, úgyhogy lehetőséged van egy megfelelő műszaki érzékkel megáldott, tapasztalt segítőnek átpasszolni a nehezét. A Bixie Bike Youtube csatornáján le is csekkolhatod, hogy Péter közreműködésével miként lesznek indulásra készek Samebike elektromos kerékpárjaink.

A szakszerű összeszerelés azoknak is jól jön, akik szeretnek biztosra menni és a legkisebb hibát sem hajlandóak megkockáztatni. Másoknak nincs elég idejük (esetleg elegendő helyük), és egyszerűen nem fér bele az ebike összeszerelése. Ezen kívül néhányan pedig talán úgy gondolják, hogy egy alapvetően kényelmi eszközzel nem szeretnének maguknak semmiféle plusz munkát adni. Valljuk be, érthető álláspont.

Fontos kiemelnünk, hogy az elektromos kerékpárok összerakása alapvetően egyszerű dolog. A Samebike bringák 90-95%-ban összeszerelve érkeznek, a csomagban részletes összeszerelési és használati útmutatóval. Az első kerék, a kormány, a pedálok összerakása és még pár apróság felszerelése, valamint az elektromos kerékpár első bekapcsolása tapasztalat híján mégis ijesztőnek tűnhet. Ezért is készítettünk pár videót, amelyekben lépésről lépésre végig vezetünk ezen a folyamaton, ugyanakkor teljesen rendben van, ha az ebike összeszerelése még így sem lesz a Te világod. 

Ebike összeszerelése – egy további előny

Az összeszerelt ebike lehetősége azoknak is jól jöhet, akik nem szeretnének hatalmas kartondobozokkal, papír- és műanyag csomagolóanyagok halmaival vesződni. Bármilyen áru szállításához szükség van ezekre, a termékek biztonságát, sértetlenségét pedig jelentős mennyiségű rögzítő- és védőréteg garantálja. Könnyen lehet, hogy egy ebike összeszerelése kevesebb időt vesz igénybe, mint az utána keletkezett hulladék kezelése. A kommunális szemétbe nem kerülhet, a szelektív gyűjtők többségébe pedig darabolni, tömöríteni kell. Ha személyes átvétellel és pontosan összeszerelve kéred a bringádat, egy darab papírral sem kell bajlódnod. A hulladékkezelést mi elintézzük.


Pár csavarás ide, néhány illesztés oda, imbuszkulcs, villáskulcs, csavarhúzó - egy ebike összeszerelése mást nem is igényel. Ha nem akarsz még ezzel sem bajlódni, mostantól nem is kell! Ahogyan az elektromos bicajok rásegítenek a tekerésre, úgy mi is rásegítünk a kerékpárodhoz való kényelmes hozzájutásra. Válaszd ki a neked tetsző bringát, tedd a kosárba az ebike összeszerelést, jelezd, hogy mikor vennéd át, majd pedig gurulj el tőlünk teljes megelégedéssel! A szakszerűen összeszerelt elektromos kerékpár személyes átvételére Budapesten, a XII. kerületben és Balatonakarattyán van lehetőséged.