Annak érdekében, hogy javítsuk a webshopunk felhasználói élményét, sütiket helyeztünk el benne. Köszönjük, hogy elfogadod ezeket.

Kompakt összecsukható városi elektromos kerékpár

Kicsi kerék, nagy segítség – 20"-os elektromos kerékpár kínálatunkban bármilyen terepre találsz kompakt bringákat. Ha fontos, hogy kis helyen is elférjen, ugyanakkor legyen benne erő, a Samebike e-kerékpárjai remek választásnak bizonyulnak. 

Full extrás városi bicajt keresel? Inkább egy brutális erőgépre vágysz, ami a legrázósabb terepen is simán átsegít? Aszfalt, földút, meredek emelkedő vagy kavicsos talaj se jelentsen gondot, de könnyen szállítható is legyen? Fontos a nagy hatótáv? Nem kell tovább keresgélned! A 20"-os elektromos kerékpár kategóriában 350W-os, 1 perc alatt szét, illetve összehajtható városi és bringatúrás ebike, de 1200W teljesítményű all terrain fatbike is rendelkezésedre áll. Az #ElektromosanJobb Magazinunkban érdekességek, hasznos infók várnak, a bicajokhoz forgattunk összeszerelős videót és mindhez jár magyar nyelvű használati útmutató is.

Rendezés: