Annak érdekében, hogy javítsuk a webshopunk felhasználói élményét, sütiket helyeztünk el benne. Köszönjük, hogy elfogadod ezeket.

Ebike kipróbálása ingyen, két helyszínen is!

Bixie csapat - 2024. 05. 06. 17:25:03
Ebike kipróbálása ingyen, két helyszínen is!
A leírás alapján nem tiszta előtted, milyen lehet a kiválasztott elektromos kerékpárt használni? Az ebike kipróbálása minden kérdésedre választ ad. Kényelmes-e a méret? Melyik modell tetszik jobban? Meg tudod-e emelni? Hogyan lehet vezérelni és karbantartani? Péter válaszol, a bringa bizonyít, Te pedig biztosra mehetsz. Összeszedtük neked a próbakör előnyeit és ismertetjük a részleteket.

Mint már sokszor említettük, szívügyünk az elektromos közlekedés népszerűsítése, új szolgáltatásunk, az ebike kipróbálása pedig jelentős előrelépés e téren. Ha meg tudod nézni, meg tudod tapasztalni, mennyire szuper élmény egy elektromos bringával közlekedni, valószínűleg át is nyergelsz rá. Akkor is előrébb vagyunk, ha a szándék már megvan, csak épp nem tudod, melyik típus lesz a neked való. Kettő, netán három modellünk közt vacillálsz? Próbáld ki őket és válaszd a legjobbat!

A Bixie sosem volt egy átlagos elektromos kerékpár webshop. Mi 100%-ban benne vagyunk minden apró részletben, mert nekünk ez ebike valóban életforma. A személyes átvételi lehetőség, az ebike összeszerelése szolgáltatásunk, vagy BNPL részletfizetés – természetesen a jól megválogatott termékek mellett – mind azt a célt szolgálja, hogy a minél többen élvezhessék az elektromos közlekedés előnyeit. Próbáld ki, vedd át akár személyesen, teljesen összeszerelve, szerezd be nálunk a megfelelő sisakot és fizesd ki egyszerűen, akár részletre a hozzád legjobban passzoló elektromos kerékpárt! Gyere el, Péter minden kérdésedre választ ad az ebike tesztelése során.

Ebike kipróbálása ingyen – Ugyan mibe kerül tenni vele egy próbát?

Ha elektromos kerékpár vásárlásán gondolkozol, akkor az ebike kipróbálása döntő érveket eredményezhet az adott modell mellett vagy ellene. Miért kockáztatnál, ha alaposan átnézheted, kipróbálhatod, tesztelheted az esélyes bringákat, ráadásul teljesen ingyen?

Ahogyan egy autó esetében is természetes, hogy tesztvezetésre megyünk még akkor is, ha használtan vesszük, ugyanez igaz lehet az ebike-ra is. Sokan óvatosan bánnak még a konyhai eszközök kiválasztásával is, például többször meggondolják, milyen serpenyőt vegyenek, és jobban éreznék magukat, ha előbb kipróbálhatnák. Mivel még a legolcsóbb elektromos kerékpár is többe kerül egy hagyományos bringánál, ezért a választás során érdemes minden lehetőséget megragadni, hogy biztosra menj.

Az ebike tesztelése során szakértőnk, Péter személyes segítségével minden felmerülő kérdésre választ kapsz és meg is tanulhatod az amúgy pofon egyszerű használatot, illetve az alapvető karbantartási feladatokat. Ez különösen hasznos lehet azok számára, akik tapasztalatlanok és még soha nem próbálták az elektromos rásegítést.

Nem csak a menettulajdonságokat tesztelheted, hanem a kerékpárral kapcsolatos egyéb teendőket és a paramétereket is megismerheted. Például, ha kétségeid vannak a vezérlés egyszerűségével kapcsolatban, vagy ha nem tudod, kényelmetlen-e tolni az úton egy motorral és akkuval nehezített bringát, akkor itt ezekre is fény derül. Ha bizonytalan vagy abban, hogy egyedül ki tudod-e venni az akkumulátort, össze tudod-e csukni a kerékpárt, vagy hogy be tudod-e tenni a csomagtartóba, esetleg fel tudod-e vinni a lépcsőn, illetve egy tömegközlekedési eszközre, akkor ezt is leellenőrizheted. Péter személyre szabott tanácsaival pedig azonnali választ kaphatsz minden felmerülő kérdésedre, így a 40 perc alatt nem csak ráülhetsz a biciklire, hanem valóban megtudhatod, mire képes. 

Hogyan működik a foglalási folyamat?

Az ebike kipróbálására nagyon egyszerűen tudtok időpontot foglalni. Az alábbi űrlapon kiválasztod a helyszínt, egy vagy több bringát, a dátumot és hogy hány órakor érkeznél. Ezt követően pár adatot kérünk (név, telefonszám, e-mail cím) és már be is vagy regisztrálva.
Két városban tudjuk biztosítani az ebike tesztelés lehetőségét. Elvihetitek próbakörre a kiválasztott modellünket Balatonakarattyán vagy Budapesten a XII. kerületben. Vásárlás esetén a személyes átvétel is e két helyszínen történik.

Minden bringát 40 percig tesztelhetsz, tehát, ha kettő elektromos kerékpár is érdekel, akkor 80 percig állunk rendelkezésedre. Három bringánál 120 percnyi élménydús ismerkedés vár rád. Az ebike kipróbálása ingyenes, és 12 órával a lefoglalt időpont előtt díjmentesen le is mondhatod. Kérünk, ha mégsem tudsz jönni, azt minél előbb jelezd nekünk, mert a bringákat időigényes egyik helyszínről a másikra szállítani.

Egy ebike tesztelése 40 perc alatt nagyon sok tapasztalatot jelent, ennyi idő alatt eldől, hogy beleszerettél-e az adott modellbe vagy másikat választasz. Szánj rá egy kis időt és hozz olyan döntést, amivel hosszú távon is elégedett leszel! Az ebike kipróbálása ehhez a legbiztosabb módszer.
 

Foglalj időpontot az alábbi online felületünkön könnyen, gyorsan és kényelmesen!