Annak érdekében, hogy javítsuk a webshopunk felhasználói élményét, sütiket helyeztünk el benne. Köszönjük, hogy elfogadod ezeket.

26"-os city / városi kerékpár

Létezik a tökéletes városi elektromos kerékpár, ami a legnehezebb napokon is üdítően kényelmes haladást biztosít? A 26”-os Samebike elektromos bicajaink között különféle városi utakra és akár túrákra is alkalmas darabok szerepelnek. Kényelmes, elsősorban városi, munkába vagy suliba járós 350W teljesítményű szabadidős ebike, vagy igazi városi terepjáró, fatbike jellegű abroncsokkal? 

Fontos a megbízhatóság, a stabilitás és az erő? Szeretnél izzadás nélkül munkába járni vagy munka után jönne jól a teljesen elektromos mód hazafelé? Ha sokat jársz emelkedőkön, ha jó volna a bevásárlás hazaszállításához némi stabil és erős segítség, akkor városi elektromos kerékpár választékunkban megtalálod a megoldást. Mindegyik elektromos kerékpárhoz biztosítunk magyar nyelvű használati útmutatót, de összeszerelős videót is forgattunk hozzájuk. Érdekességekért pedig érdemes az #ElektromosanJobb Magazinunkat olvasgatni!

Rendezés: